Cod CAEN 4711 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun

4711 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun

Aceasta clasa include:
-vanzarea cu amanuntul a unei largi palete de produse, din care predominante sunt produsele alimentare, bauturile sau tutunul:
-activitati ale magazinelor generale care au, in afara de principalele lor vanzari de produse alimentare, bauturi sau tutun,
– alte cateva tipuri de marfuri, cum ar fi imbracaminte, mobila, articole electrocasnice, articole de fierarie, cosmetice etc.

Sunt 15 pareri despre cod CAEN 4711 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun:

 1. Silviu

  Buna ziua,
  Detin un magazin mixt II
  Codul CAEN este 4711
  Intrebarea mea este daca risc vreo sanctiune daca clienti servesc bautura in fata magazinului?

  Reply
 2. Docsan D

  Buna ziua
  Sant Administratorul unui magazin alimentar din cadrul unei Compani cu capital de stat (vinzarea produselor alimentare se comercializeaza numai la salariatii Companiei tip Economat ) intrebarea mea este: trebuie Autorizatie de functionare ?

  Reply
  1. Antreprenor

   Aviz – Autorizatie functionare Primarie/Companie
   Autorizatie DSV
   Autorizatie Mediu
   Certificat Conformitate D.S.P

   Reply
  1. Antreprenor

   Cod CAEN 4711 – Comerț cu amănuntul in magazine nespecializate, cu vânzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun
   Această clasă include:

   vânzarea cu amănuntul a unei largi palete de produse, din care predominante sunt produsele alimentare, băuturile sau tutunul:
   activități ale magazinelor generale care au, în afară de principalele lor vânzări de produse alimentare, băuturi sau tutun, alte câteva tipuri de mărfuri, cum ar fi îmbrăcăminte, mobilă, articole electrocasnice, articole de fierărie, cosmetice etc.

   Reply
 3. Petre jeni

  Bună ziua vreau sa deschid un magazin de materiale sanitare?Eu am un Srl cu cod caen 4711.pot sa deschid punct de lucru?

  Reply
 4. Soos Adina

  Bună seara am o întrebare dacă fac un magazin mixt adică tot ce cuprinde un magazin alimentar, mă încadrez în cod caen 4711cu PFA , mai trebuie și altele coduri???

  Reply
 5. Ileana

  Bună ziua am un SRL d pot vinde alcool cu cod caen4711 mie meau ziz că nam voie să am băuturi alcoolice în magazin mulțumesc

  Reply

Ai o intrebare sau comentariu pentru acest articol?