Termeni si Conditii

Accesarea si utilizarea site-ului www.afaceripedia.ro necesita acceptarea acestor termeni si conditii impuse prezentate in cadrul acestei pagini. Continutul acestei pagini se poate modifica oricand de catre administratorii acestui website fara sa fie necesara o informare publica cu privire la acest lucru. Acest lucru semnifica faptul ca orice termen si orice conditie impusa se poate schimba de catre administratori fara sa se informeze vizitatorii siteului.

Site-ul www.afaceripedia.ro ofera in mod gratuit informatii publice cu privire la diverse subiecte legate de afaceri. Se incearca ca se ofere o calitate si o exactitate cat mai buna a acestor informatii dar poate mai pot exista si mici nereguli legate de acestea.

Nu trebuie sa luati ca atare calculele si informatiile prezente in acest site deoarece acestea pot sa difere mult de un caz concret pus in practica. Rolul acestui site este de a informa si nu se ofera consiliere de afaceri prin intermediul acestuia.

Va recomandam sa vizitati periodic aceasta pagina pentru aputea vizualiza cea mai recenta varianta a acesteia. In cazul in care nu sunteti de acord cu unul sau mai multi termeni de mai sus atunci va rugam sa parasiti definitiv in cel mai scurt timp posibil acest site si sa incetati sa il revizitati.