Plan de Afaceri

Un plan de afacere bine pus la punct garanteaza sanse mari de reusita daca intentionati sa va incepeti propria afacere. Pe acest website o sa gasiti cateva exemple practice cat si planuri deja realizate pentru diverse domenii de activitate. Incercam sa acoperim toate nisele existente de business-uri ce se pot realiza in Romania, de la afaceri agricole si pana la magazine online.
Plan de afaceri teren sintetic de fotbal

Activitatile sportive sunt mai nou la mare cautare in special in zonele urbane deoarece nu exista multa spatiu pentru asa ceva. Un mini teren sintetic de fotbal este o afacere profitabila deoarece investitia inititala este mica, iar profitul poate sa devina cu adevarat semnificativ. Aceasta afacere este ideala deoarece nu este necesara o experienta in domeniu.

Plan de afaceri ferma de melci

Un exemplu de plan de afaceri pentru o ferma de melci, materialul este destul de vechi si nu foarte bine structurat fiind conceput la nivel mediu. Se recomanda actualizarea informatiilor in cazul in care se intentioneaza sa se demareze o afacere in acest domeniu.

Plan de afaceri pentru un club de noapte

Acesta este un exemplu de plan de afaceri pentru un club de noapte din Bucuresti, toate datele sunt fictive si denumirea clubul a ramas confidentiala dar calculele sunt pe cat se poate de exacte. Este un exemple bine realizat si merita o privire mai in detaliu.

Realizare unui plan corect pentru un nou business este destul de dificila si se recomanda sfatul unui specialist in economie.