Idei de Afaceri

Sugestii si idei de afaceri din diverse domenii in special agricultura, turism si IT. Aceste idei sunt doar recomandari si nu garanteaza un succes garantat daca nu au un plan de afacere foarte bine pus la punct inda din start.
Afla de ce principiile de baza ale afacerilor raman mereu neschimbate

Indiferent de ce afacere vorbim, exista principii de baza ce raman neschimbate si chiar sunt puncte cheie ale acesteia. Viitorul antreprenor trebuie sa stabileasca clar care sunt aceste principii si cum sa le adapteze in functie de afacerea pe care o doreste sa o demareze.

Magazin online, afacerea anului 2018

Cea mai profitabila afacere de catre tinerii viitori antrerenori face parte de mediul online. Din ce in cemai putini se orienteaza catre o afacere clasica ca pana acum deoarece un magazin online spre exemplu este mult mai profitabil si usor de administrat decat multe businessuri.

Ce castig poate aduce o plantatie de Paulownia

Afacerea cu copacii Paulownia s-a extins foarte mult in ultima perioada datorita cererii din ce in ce mai mari de lemn pentru constructii in timp ce oferta a fost in scadere semnificativ.

Cum sa gasesti o idee de afacere profitabila

Afla cum si unde sa gasesti o super idee de afacere care sa fie un succes total si sa se potriveasca pasiunilor si aptitudinilor tale, informeaza-te bine inainte de a demara propriul business.

Cresterea porcilor, o afacere simpla si de succes

O ferma de porci poate sa devina o afacere stralucita foarte repede daca aceasta este demarata corect inca de la inceput. Vedeti cateva recomandari in cazul in care intentionati sa va ocupati de acest domeniu.

Afla cum te poti imbogati cultivand capsuni

O afacere cu capsuni reprezinta o buna alegere daca intentionati sa va infiintati propriul biz agricol deoarece profitul din un hectar al acestei culturi este semnificativ spre deosebire de altele de acest gen.

Beneficiile infiintarii unei culturi de zmeura

Avantajul principal al acestui business agricl este in primul rand faptul ca nu iti ste necesar un buget semnificativ pentru un start, dar mai trebuie mentionat si usurinta cu care se poate dezvolta de la an la an.