Despre

Site-ul afaceripedia.ro este un website de tip informativ ce ofera informatii publice in mod gratuit. Principalele subiecte abordate in continutului acestuia sunt legate de afaceri, marketing, management si dezvoltare personala.

Pentru a cauta un anumit subiect se poate utiliza caseta de cautare care este situata in partea de sus a sidebar-ului. In cazul in care va intereseaza un anumit subiect ce este pe nisa acestui site va rugam sa ne trimiteti un mesaj utilizand formularul de contact de aici.

De asemenea puteti publica chiar si dumneavoastra un articol cu conditia ca acesta sa nu fara reclama sau referire in mod direct la un produs sau serviciu existent pe piata din Romania. Pentru a ne trimite continutul articolului spre publicare va rugam sa ne contactati. Articolul respectiv o sa fie verificat si in cazul in care indeplineste cerintele noastre este publicat.

Navigarea pe site se realizeaza numai acceptand acesti termeni si conditii, in cazul in care nu sunteti de acord cu respectivele conditii atunci va rugam sa parasiti acest site.